55 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Klantbeoordelingen van TemplateFabriek

Danny Smink
Danny Smink DaMi Smartware
9 / 10
Geschreven 16 augustus 2017

Slagvaardig, klantvriendelijke en vakkundig! Dankzij de prettige samenwerking hebben wij nu een mooie website. Daarnaast prima adviezen en........afspraak = afspraak.
De site is zelf prima en simpel te beheren, wij zijn erg blij met de gemaakte keuze!

Arienne Heuker of Hoek Heuker of Hoek
Arienne Heuker of Hoek Heuker of Hoek Gooischedoodles
10 / 10
Geschreven 15 augustus 2017

Heel blij met mijn nieuwe website! Wat ik uniek vond was dat er altijd iemand direct klaar stond om vragen te beantwoorden of op een andere manier te helpen. Top mannen! Dank daarvoor.

Dolf van Stijgeren
Dolf van Stijgeren Van Stijgeren Bruidsfotografie
9 / 10
Geschreven 21 juli 2017

Toen ik besloot om mijn site www.vanstijgeren.nl naar een hoger plan te brengen, kwam ik toevallig in contact met TemplateFabriek. Iets beters had mij niet kunnen overkomen en het is fantastisch als mensen pro-actief met je meedenken i.p.v. "ja, wit kan ook". Inmiddels is mijn site online en ik ben er super trots op.
Kortom: hele goede samenwerking en een prachtige site!!

Daphne Jaarsma
Daphne Jaarsma Bootverhuur Huizen - Manager
10 / 10
Geschreven 10 juni 2017

Weer een prachtige website online! Wij zijn ontzettend blij met de uitstekende service en ondersteuning die we krijgen, wij hopen dan ook nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van dit bedrijf!

Daphne
Daphne Waxsalon Smooth! & Smoothies - Waxspecialiste/ eigenaresse
10 / 10
Geschreven 09 juni 2017

Onwijs blij met mijn nieuwe website. De e-mails die ik verstuur aan websteen worden snel beantwoord en ook telefonisch is dit bedrijf goed bereikbaar. Dank jullie wel voor jullie fijne vriendelijke en snelle service!

Anneli
Anneli T.X. de Jong Tandzorg - Personeelsmanager
10 / 10
Geschreven 18 mei 2017

Super tevreden over onze nieuwe website en de weg ernaartoe. Deze jongens helpen je om een perfecte en goed vindbare website neer te zetten.

André Wols
André Wols Arissentechniek BV
10 / 10
Geschreven 01 mei 2017

Een uitstekende samenwerking met de mannen van Websteen!
Gedurende het traject, van eerste gesprek tot en met de oplevering, uitstekende ondersteuning gekregen, goed advies en uiteraard een mooie, nieuwe website als resultaat.

Ina Niks
Ina Niks NIKS & Partners - Mede-eigenaar
10 / 10
Geschreven 11 april 2017

Wij hebben een prachtige nieuwe site dankzij de professionele, snelle en positieve samenwerking met Websteen en de Templatefabriek. Een geweldige oplossing voor het eenvoudig samenstellen van een website. Een aanrader voor iedereen!

Marnix van Rijn
Marnix van Rijn Camping Marina Eemhof BV - Mede-eigenaar
10 / 10
Geschreven 15 maart 2017

Het is een feest om met dit professionele bedrijf te mogen werken. Alles goed geregeld, een fijn systeem ook voor dummies en niet duur. Wij zijn zeer te spreken over De Templatefabriek en raden hen ook zeker bij relaties aan!

Klaas Moolenaar
Klaas Moolenaar Stichting Huizer Botters - ICT verantwoordelijke en Webbeheerder
10 / 10
Geschreven 09 maart 2017

Websteen heeft voor ons een hele mooie en functioneel zeer goede website neergezet. Met prima suggesties, adviezen en opleiding wisten ze ons te sturen naar een 'state of the art' website.
De afhandeling van vragen en aanpassingen verliep snel en ter zake kundig.
Deze mannen is niets te veel; ze zijn betrokken, geduldig, snel en komen afspraken na.
Het CMS stelt ons in staat om de inhoud eenvoudig te beheren en actueel te blijven.
De website is door iedereen zeer goed ontvangen, dus: complimenten aan de mannen van Websteen !

Helen Vlietman
Helen Vlietman Helenvlietman.nl - ZZp'er
10 / 10
Geschreven 03 maart 2017

Vanaf het eerste contact tot ruim na het live gaan van mijn website ben ik erg tevreden over het verloop.
Er wordt heel goed met je mee gedacht over zaken die nuttig zijn of beter achterwege kunnen blijven. Ook de lay-out is zo van deze tijd. Kortom ik ben superblij met mijn nieuwe website. Snel en modern. Echt van deze tijd.

Ton Wiedenhoff
Ton Wiedenhoff Wiedenhoff Consultancy - eigenaar
10 / 10
Geschreven 18 januari 2017

Zeer goede inventarisatie van de wensen; persoonlijk; creatief; meedenkend met efficiënte werkwijze. Perfecte transparante oplossing geboden; goede prijs-kwaliteit verhouding. Een verademing in de wereld van oppervlakkige , ondoorzichtige "website bouwers".

Mirka Hottenga
Mirka Hottenga DEP-Almere - eigenaar
10 / 10
Geschreven 17 januari 2017

Klantvriendelijk, snel, transparant wat prijs en afspraken betreft. Het resultaat is heel mooi en precies wat we wilden!

Edwin Mokkenstorm
Edwin Mokkenstorm Blingking - Directeur
10 / 10
Geschreven 22 december 2016

Wat een mega goed bedrijf en een waanzinnig team, die betrokken en vooral vakkundig is op elk vlak van online strategie! Roy en Dennis zijn niet zomaar websitebouwers, zij onderscheiden zich in meedenken, zijn innoverend, luisteren naar de wens van de klant, en weten vooral wat belangrijk is voor jou en niet andersom. Kortom ben ik een perfectionist in vele opzichten, dus ik was eerlijk gezegd best een klant met hoge eisen. Maar dit alles heeft geresulteerd in een fantastisch website met goede opbouw, en representatief uiterlijk.

Zoekt u een vooral een goede website dan bent u hier aan het juiste adres!

Geertje Goedhart
Geertje Goedhart Stichting HemoNED - Projectcoördinator
10 / 10
Geschreven 20 december 2016

Heel tevreden! Niet alleen met het eindresultaat, maar de hele dienstverlening. Roy en Dennis zijn erg vriendelijk, denken goed mee en werken snel en accuraat. Kortom, een zeer prettige samenwerking.

Mark
Mark CV-Service
10 / 10
Geschreven 11 november 2016

In samenwerking met Roy, Dennis en team Websteen, hebben we onze nieuwe website gemaakt.
Deze heren zijn erg deskundig en denken out of the box met je mee
De bereikbaarheid van dit bedrijf is ook erg goed, mails en telefoontjes worden snel opgevolgd.
Vragen worden in alle rust uitgelegd en toegelicht.
Een echte aanrader voor elke ondernemer!

Inge Verschuur
Inge Verschuur Goed uit elkaar gaan - Eigenaar
9 / 10
Geschreven 26 oktober 2016

Hoe ik de dienstverlening heb ervaren: snelle respons en realisatie, klantgericht, service en kennis van het vakgebied en Google. Ik zeg aanrader!

H Scheper
H Scheper LUMC - Internist
9 / 10
Geschreven 29 september 2016

Zeer goede begeleiding, vriendelijk, professioneel, transparant over kosten, aan te bevelen!

Richard Zohlandt
Richard Zohlandt Inview Vergaderen - Directeur
9 / 10
Geschreven 23 augustus 2016

TemplateFabriek weet waar ze het over hebben, ze denken met je mee en adviseren je waar mogelijk.
Naast het aanleveren van teksten en foto's hebben wij niets hoeven doen.

Resultaat zijn wij erg tevreden over.

Blanche Ackers
Blanche Ackers Met Blanche - eigenaar
10 / 10
Geschreven 21 juli 2016

Snel, accuraat, duidelijk, ter zake, kundig, plezierig in de omgang, betrokken, meedenkend, houden zich aan afspraken.

Robert Bouwmeester
Robert Bouwmeester studioBOUWMEESTER - designer
10 / 10
Geschreven 20 juli 2016

De prettige en professionele samenwerking met Roy heeft in korte tijd tot een zeer goed ogende en werkende website geleid. De 'speelruimte' binnen de toegepaste template maakt het mogelijk om tot een zeer 'eigen' website te komen. Met name ook het content management systeem bevalt goed. is zeer gebruikers-vriendelijk. Ik kan dan ook de samenwerking ten zeerste aanbevelen.
robert.

Hans van der Tier
Hans van der Tier Administratiekantoor De Toekomst - Eigenaar
9 / 10
Geschreven 12 juni 2016

TemplateFabriek heeft voor mij een fantastisch mooie website gemaakt. De begeleiding door Roy Jongerden was heel prettig. Er werd meegedacht en er werden voorbeelden gegeven van websites om e.a. te bekijken. De uitleg en werkwijze werden op een prettige manier uitgelegd. Ook de training voor wat betreft onderhoud van de website was erg prettig. Iedereen die nog niet precies weet wat hij wil met zijn website is hier absoluut aan het juiste adres. Je wordt goed voorgelicht en alle voor- en nadelen worden duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk houdt je er een prachtige website aan over. Ik kan iedereen die op zoek is naar een "webbouwer" aanraden contact op te nemen met TemplateFabriek.

Mark van 't Veer
Mark van 't Veer DetaZorg
10 / 10
Geschreven 03 juni 2016

De Templatefabriek van Websteen is echt top! Binnen 1 week had ik een mooie draaiende website met behulp van de inspanning van Roy Jongerden. Ik kon als startende ondernemer bijzonder snel aan de website beginnen. Bij Websteen is klant echt koning! De snelheid waarmee wordt gereageerd, het meedenken met de klant en de bijzonder servicegerichte omgeving zijn voor mij de ingrediënten om het hoogste cijfer te geven. Ik kan Websteen bij iedereen aanbevelen en zal dat dan ook zeker doen! Complimenten!

Richard Clevett
Richard Clevett Soccerwave.nl - Owner
10 / 10
Geschreven 24 mei 2016

Roy and the team @ TemplateFabriek really did a great job at getting my website online very quickly and very professionally. From the moment I connected with them I knew I was in good hands. We had an initial meeting to figure out what I needed, product, target group, budget and initial ideas on the look and feel of the website. With this information Roy advised to use the template system they offer which was a great fit for my budget and type of product. Within a couple of weeks I had another meeting to review the first draft and also get my CMS training. Already I could see that it only needed some content and a few tweaks and it would be good to go. Now the ball was in my court to deliver content, images, videos etc to give the site some body and get it online. Just over a week later Roy and I were discussing some final points and checks before putting the website online. During the whole process Roy and the team @ TemplateFabriek were really supportive and even for a person with basic website knowledge their CMS system is very easy and quick to learn. Great job guys and look forward to working with you again in the future.
Kind regards,
Richard Clevett.

Jan Damen
Jan Damen DamenGraveert vof - vennoot
9 / 10
Geschreven 10 mei 2016

Om onze bedrijfsactiviteiten beter te kunnen communiceren hebben wij besloten onze bedrijfsnaam te wijzigen. Gelijktijdig met de realisatie van ons nieuwe pand hebben wij aan Roy en Dennis gevraagd dit in een heldere en gebruikersvriendelijke website te vertalen naar beeld en content. Het team van Websteen blinkt uit in inlevingsvermogen, technische kennis en een efficiënte pragmatische aanpak. Met gevoel voor detail en opzoek naar een optimaal eindresultaat. Een dikke 9, zodat er voldoende uitdagingen overblijven. (quote Dennis)

Dianne Prinsen
Dianne Prinsen Dimensions 4 Life - Coach & psychosociaal therapeut
10 / 10
Geschreven 01 mei 2016

Door de goede begeleiding van Roy en zijn team is het ontwikkelen en (dagelijks) gebruik van een website een 'kinderspel'. Dankjewel Roy voor jouw goede uitleg, het meedenken om een goede oplossing te vinden en de duidelijke instructies om zelfstandig het CMS te beheren . Nooit was er iets teveel voor je! Aan iedereen wil ik de aanbeveling geven om met jullie in zee te gaan, want Jullie kernkwaliteiten zijn: eerlijkheid, betrouwbaar en behulpzaamheid.

Ludwig Bruins
Ludwig Bruins Led com
10 / 10
Geschreven 30 maart 2016

Onze ervaring met Templatefabriek is zeer goed. De mensen van Templatefabriek benoemen de zaken zoals ze zijn, maken ze niet onnodig ingewikkeld, zoeken direct naar een oplossing in plaats van excuses. Dit bedrijf bewijst hoe simpel en makkelijk samenwerken kan zijn. De lijnen zijn kort, de antwoorden kort en krachtig. Wij kunnen Templatefabriek, en vooral de mensen daarachter van harte aanbevelen.

Karin Versteegh
Karin Versteegh Karin Versteegh Fotografie
10 / 10
Geschreven 16 maart 2016

Het is bijzonder prettig samenwerken met het team van de TemplateFabriek: ze hebben heel goed naar mijn wensen geluisterd en perfecte oplossingen geboden. Als ik aanvullende wensen heb, is dat altijd in te passen....en razendsnel! Zelf updaten in het CMS is een fluitje van een cent, echt bijzonder gebruiksvriendelijk. De templates die ze bieden zijn eigentijds maar ook heel divers. Kortom, een dikke 10!

Corina Risseeuw
Corina Risseeuw Colaw - juridisch adviseur
10 / 10
Geschreven 20 februari 2016

Een oprechte 10 voor Roy en de medewerkers van de Templatefabriek. Ik heb nu een prachtige website, terwijl ik daar best wel tegen op heb gezien. In het startgesprek heeft Roy uitgelegd hoe het werkt, wat je zelf kunt en moet regelen en wat hij daarin voor je kan betekenen. Hij heeft alle tijd voor me genomen, veel uitgelegd, vragen beantwoord, met me mee gedacht en goede ideeën naar voren gebracht om het nog mooier en beter te maken. De website draait sinds gistermiddag en heb alleen maar positieve reacties ontvangen: ' helder en zeer professioneel'. Dank jullie wel daar voor!! Ik zal de Templatefabriek bij vrienden en netwerk aanbevelen. Jullie zijn toppers.

Moniek Sombekke
Moniek Sombekke Wiskunde-huis - Eigenaar
10 / 10
Geschreven 04 februari 2016

Een eigen site maken, nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Een stap waar ik tegen opzag, maar met hulp van 'de templatefabriek' uiteindelijk zo gemaakt was.
Na het eerste gesprek had ik al het idee dat me dit ging lukken.
Je krijgt een snelle en praktische cursus om met het CMS te werken. Dan ga je in eigen tempo en tijd de site vullen, op zoek naar foto's en nadenken over de indeling. Je kunt nog veel eigen ideeën kwijt. En als je het even niet meer begrijpt, gewoon bellen of mailen en Roy geeft snel ondersteuning of fixt het zelf even.
Het mooiste van deze opzet is toch wel dat je je eigen site blijft beheren. Je bent niet afhankelijk van de tijd van een sitebouwer, maar brengt gewoon meteen wanneer je dat wil, zelf de aanpassingen aan. Dit houd je actief bezig met je site! Belangrijk!
Roy en collega's, bedankt voor deze mogelijkheden.

Bart Reijn
Bart Reijn Reijn's boten - Eigenaar
10 / 10
Geschreven 12 januari 2016

We waren zoekende, vragende maar wisten totaal niet wat we nu weten!! Het unieke van TemplateFabriek is dat ze persoonlijk langskomen en willen zien wat voor ondernemer je bent, wat je doet en waar je voor staat. Vervolgens zetten ze samen met jouw alles brainstormend op papier en bouwen ze je site opmaat! Er zijn een tal van mogelijkheden beschikbaar maar het mooiste is dat we nu heel eenvoudig de site zelf kunnen updaten en bijhouden! Ben je opzoek? Dan zit je bij TemplateFabriek op het juiste adres.. Nogmaals ontzettend bedankt en ga zo door! Groet Bart Reijn

Anja Berkhout
Anja Berkhout ProCure Solutions - eigenaar, adviseur
10 / 10
Geschreven 10 december 2015

Ook ik ben bij jullie terecht gekomen via een kennis die positief over jullie service was. Nou daar heeft ze heel goed aan gedaan, om mij naar jullie te verwijzen, want binnen no time werd ik goed geholpen, uitgebreid voorgelicht en natuurlijk het belangrijkste, had ik binnen een paar weken een prachtige, zelf gevulde, website on line staan!
Ik zal jullie zeker aanraden bij bekenden die een website nodig hebben in de toekomst.

Leander Sans
Leander Sans wildemeersch.com
10 / 10
Geschreven 03 december 2015

Proficiat Dennis & team voor de professionele en efficiente realisatie van onze site.

Via positieve referenties zijn we bij jullie terechtgekomen en wij kunnen deze referenties nu ook 100% bevestigen. 10/10 is hier zeker op zijn plaats. Als resultaat hebben wij een site die onze verwachtingen overtreft en die, op de koop toe, eenvoudig te beheren valt.

Als klant met zelf technische kennis van web-development zijn wij onder de indruk van wat jullie realiseren.

Wij kijken er naar uit om in de toekomst met jullie verder samen te werken.

AM Bouma
AM Bouma Stichting Nijkerks Diaconaal Beraad - vrijwilliger
10 / 10
Geschreven 01 december 2015

Nederland zit volop in de overgang naar de participatiesamenleving. Dit betekent dat er vaker wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid en eigen regie. Daarnaast wordt solidariteit en onderlinge steun steeds belangrijker.

Het Nijkerks Diaconaal Beraad is een geweldig initiatief waarin de diaconieën van een aantal kerken in Nijkerk en Nijkerkerveen op diverse maatschappelijke terreinen met elkaar samenwerken. De rode lijn in de samenwerking, toen en nu, is het bieden van hulp en ondersteuning aan degenen die het moeilijk hebben. Projecten van het NDB zijn o.a. Schuldhulpmaatje, een Meldpunt voor hulpvragen, kerstpakketten actie, vakantieproject en het noodfonds.

De stichting had behoefte aan een verdere professionaliseringsslag op het gebied van communicatie. De website heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk opgezet. Op de nieuwe website kunnen instanties, hulpverleners, kerken en inwoners van de gemeente Nijkerk informatie vinden over de projecten en de stichting zelf. Er is veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is Social Media Facebook geïntegreerd.

Het is in één woord fantastisch hoe Roy en zijn team onbaatzuchtig en gul deze website mogelijk hebben gemaakt. In een tijdsgeest waarin alles om geld draait is het bijna onwerkelijk om te ervaren dat je 'iets' krijgt. Dank jullie wel voor de ontvangen hartelijkheid, het meedenken, het beschikbaar stellen, de creativiteit en het oplossingsgericht denken! Complimenten.

Ukediene Schulp
Ukediene Schulp Schulp Uitvaarten - Stervensbegeleider
10 / 10
Geschreven 17 november 2015

Roy Jongerden en zijn collega's hebben hun schouders gezet onder het bouwen van mijn mooie website www.Schulpuitvaarten.nl. Een vertrouwd adres waar deskundige en hulpvaardige professionals werken die niet alleen het nodige en nuttige doen, maar net dat beetje meer waardoor je ze van harte kunt aanbevelen aan derden.

Kortom: een dikke pluim voor deze mannen.

Hartelijke groet, Ukediene Schulp

Rob Viool
Rob Viool Match Trading - DGA
9 / 10
Geschreven 19 oktober 2015

Na een veel te lange periode aangemodderd te hebben met een website bouwer met onbegrijpelijke instructies om te bouwen op zoek gegaan naar een nieuwe website bouwer. Het web afgezocht en toen TemplateFabriek in eerste instantie in het oog door de locatie. Eens gekeken naar de beoordelingen en de reeds bestaande klanten. Veel bekende bedrijven en kennissen van ons. Heen en weer gebeld en alleen maar goede reacties. Contact opgenomen met TemplateFabriek en alles is zeer vlot verlopen. De website is door ons simpel te vullen en te veranderen en als het niet lukt, even een telefoontje en het is of wordt opgelost, dat is wat we zochten.

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert Smink Kok Lentink - Belastingadviseur
10 / 10
Geschreven 09 oktober 2015

"We gaan een nieuwe website maken!"
Deze zin is snel uitgesproken en het idee komt misschien snel in je op, maar dan komt het aan op de uitvoering ervan.

Gelukkig had ik kennisgemaakt met Roy Jongerden van het bedrijf TemplateFabriek en zij bouwen steengoede websites!

Na één telefoontje zaten we enkele uren later met elkaar om de tafel om te brainstormen over het ontwerp en wat wij precies wilden. We zijn zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Niet alleen over het uiteindelijke resultaat www.sminkkok.nl , maar ook op de wijze hoe Roy en zijn collega's te werk zijn gegaan. Vriendelijk, snel en meedenkend om tot een prachtige website te komen.

En weet je wat het leuke is...., we kunnen de website ook zelf eenvoudig aanpassen, aanvullen en wijzigen. Ik kan jullie dan ook allemaal TemplateFabriek van harte aanbevelen!

Chris van der Grinten
Chris van der Grinten Tekstmeisje - Notulist en tekstschrijver
9 / 10
Geschreven 06 oktober 2015

Met angst en beven moest ik eraan geloven: Een nieuwe site. En nog wel eentje die ik zelf moest gaan vullen...Hoe gaat dat dan met al die knoppen, pagina's, sub-menu's, banners, nieuwsitems en linkjes? Krijg ik dat ooit onder de knie?
Dat bleek paniek om niks. De jongens van Templatefabriek leggen alles keurig uit in een persoonlijk college Content Management. Een overzichtelijk systeem waarmee je je eigen winkeltje inricht. En als je vragen hebt? Even bellen of een mailtje en het antwoord ligt er direct.
Dus: Een nieuwe site van Templatefabriek? Gewoon doen! Straks ga je het nog leuk vinden, ;-)

Willem van de Kletersteeg
Willem van de Kletersteeg KLETERSTEEG producties - Producent
9 / 10
Geschreven 30 september 2015

Wat een geweldige service! Persoonlijk contact, volledige begeleiding (ook voor de complete beginner) en een super mooi resultaat. Ze zijn zich heel bewust van alle aspecten van zoekmachine optimalisatie en begeleiden ook hierin. Voor elke vraag kun je terecht en de site gaat pas online als iedereen helemaal tevreden is. Dat het kan voor deze prijs is mij een raadsel! :)

Saskia Vonk
Saskia Vonk De CommunicatieVonk - Eigenaar
10 / 10
Geschreven 17 september 2015

Toen ik enkele jaren geleden voor een klant op zoek was naar een webbouwer, stuitte ik op Roy en Dennis. Het was mij direct duidelijk dat deze jongens wisten waar ze het over hadden. Én - belangrijker nog - dat zij de brug konden slaan tussen techniek en communicatie- / bedrijfsdoelen. Die combinatie is best zeldzaam in de webwereld. Bouwen ze ook nog solide en aantrekkelijke sites voor een uitstekende prijs. Geen gedoe, altijd hulpvaardig en meedenkend. Wat wil je nog meer? Dus sinds vorig jaar ben ik niet alleen de tekstschrijvende partner, maar ook tevreden klant van de Templatefabriek!

Inge Schouten
Inge Schouten ingeschouten.nl
9 / 10
Geschreven 16 september 2015

Templatefabriek heeft een prettige uitstraling en is zeer klantvriendelijk. Tijdens de gesprekken met Roy raakte ik steeds enthousiaster. Het resultaat is een mooie website en gebruiksvriendelijke CMS. Ik heb een template gekozen waarbij de verhouding tussen beeld en tekst goed is. Roy heeft me daarbij uitstekend geholpen en tips gegeven.

Mijn website fungeert als mijn visitekaartje en dan is het belangrijk dat het er goed uitziet. Het zou mooi zijn als er ook opdrachten via de website komen.

Nel Schoehuijs
Nel Schoehuijs Paarden Zonder Zorgen
10 / 10
Geschreven 16 september 2015

Een goed gebouwde website voor een verbeterde vindbaarheid en klantvriendelijkheid, daar werd het nu eens tijd voor. Al na het eerste contact over de website liep ik naar buiten met een nieuwe bedrijfsnaam! Roy en Dennis denken mee in het gehele concept. Door hun ruime ervaring kan dit tot verrassende inzichten leiden. Het resultaat is een mooie website die voldoet aan mijn verwachtingen, gebruiksvriendelijk is in het CMS en past bij de uitstraling van mijn bedrijf.

www.paardenzonderzorgen.nl

Marja de Jong
Marja de Jong Bijzondere-Dierenkaarten.nl - Schilderes
10 / 10
Geschreven 15 september 2015

Helemaal blanco en vanuit een vrijwilligersfunctie kwam ik in aanraking met Roy en Dennis. Wat hebben die jongens een geduld! Deze persoonlijke, vriendelijke en professionele manier van werken heeft ons ertoe doen besluiten om een eigen website te laten maken. Met hele goede tips en hun behulpzaamheid is Bijzondere-Dierenkaarten.nl tot stand gekomen en daar zijn we heel trots op! Wat ik enorm aan de heren waardeer is dat ze je, na het maken van de website, niet ' in het diepe gooien' maar steeds het contact houden, helpen en netwerken waar het kan. Templatefabriek? Ik kan ze iedereen aanraden!

Lars & Jan Peter Fiering
Lars & Jan Peter Fiering Fiering Fotografie & Film Producties
10 / 10
Geschreven 14 september 2015

Toen wij van Jp Fiering fotografie en Fiering productions 1 bedrijf hebben gemaakt moest er natuurlijk ook een nieuwe website komen.
Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met Roy, waarbij het heel goed klikte hebben wij besloten om onze nieuwe site door Templatefabriek te laten maken.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de perfecte service van Templatefabriek!
De mannen van Templatefabriek denken mee, ondersteunen en zijn altijd bereid te helpen.

www.fieringfotofilm.nl

Andries ter Hennepe
Andries ter Hennepe Vakantiehuis l'Escala - Oprichter/eigenaar
10 / 10
Geschreven 10 september 2015

Toen we op zoek gingen naar een professionele web designer kwamen we snel terecht bij Roy en Dennis. Vanaf het eerste gesprek begrepen ze wat er werd gezocht. Meedenken is in hun DNA gebakken, dus er kwamen snel goede ideeën met de juiste oplossingen. Wat wij fijn vinden van Templatefabriek is de oprechtheid van Roy en Dennis en de transparantie van het bouwproces. Voeg daar de tips voor een goede SEO bij en alle ingrediënten voor een professionele èn vindbare website voor een redelijke prijs zijn aanwezig.

Vakantiehuis-lescala.nl had niet zo'n start kunnen hebben zonder de Templatefabriek!

Met zonnige groet,

Andries ter Hennepe
Oprichter van Vakantiehuis l'Escala

Marie-Anne Berends
Marie-Anne Berends Les in Mindfulness - Mindfulness Trainer/Mental Health Coach
9 / 10
Geschreven 09 september 2015

Heel lang in mn eentje zelf zitten klungelen, heel lang tegen "een eigen site maken" aan zitten hikken....en nu zo trots op mn allereerste website. Zonder de jongens van Templatefabriek was me dat echt nooit gelukt. Als ik iets niet wist, of iets lukte niet: steeds was er de bereidheid om mee te denken, problemen op te lossen of nog weer even een uurtje te investeren om dingen uit te leggen. Nooit was iets teveel. Eindeloos geduld met best een lastige klant. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik nu ook zelf met mn website aan de slag kan. Het systeem is zo lekker simpel. Snap nu eigenlijk niet meer waarom ik het eerst niet snapte. Topgasten bij Templatefabriek!

Wil van Domburg
Wil van Domburg WilTrainingen - Trainster
8 / 10
Geschreven 09 september 2015

Ga naar Templatefabriek en je wensen worden snel, adequaat, direct, met passie, aandacht en professionaliteit gemaakt. Zo heb ik de samenwerking ervaren met de broers, Roy en Dennis. De wensen die ik heb aangegeven voor mijn trainingsbureau, zijn helemaal naar wens ingevuld zodat we nu ook via social media te vinden zijn. Kortom: gewoon Top!

Gert Koeslag
Gert Koeslag KMS Advies - Adviseur kwaliteitsmanagement
10 / 10
Geschreven 11 mei 2015

Na 5 jaar ben ik nog steeds zeer tevreden over de dienstverlening van de Templatefabriek. Het vernieuwen van de oude website in twee compleet nieuwe sites ging erg soepel en super snel. Met nog steeds een makkelijke CMS waarmee ik de sites kan onderhouden zoals ik dat wil. Met een goede ondersteuning van Roy Jongerden op het gebied van zoekmachine-optimalisatie kan ik met vertrouwen de toekomst in. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mooie en overzichtelijke websites volgens de nieuwste Google-eisen om gevonden te worden.

Jurjen Groen
Jurjen Groen Ninus - Trainer / Coach
10 / 10
Geschreven 15 april 2015

Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe website. Sinds een aantal jaar hele goede ervaringen met de gasten van Templatefabriek, die mijn vorige site op maat hebben gebouwd. Vanwege de uitstekende service en klantgerichtheid, als ook een goede prijs/kwaliteitverhouding kwam ik uiteraard bij hen terug. Een bestaande template werd geadviseerd ipv een website op maat. Een stuk goedkoper en volstaan naar de wensen. Over klantgerichtheid gesproken.... De fantastische update laat mij denken dat ik daadwerkelijk verstand heb van het bouwen van websites! Roy en Dennis, dank voor wederom een geweldige samenwerking!

Ellen Zomer
Ellen Zomer Zomerperspectief - Zorg & Welzijn
10 / 10
Geschreven 25 maart 2015

Het is voor mij een bron van inspiratie als mensen -net als ik- vanuit passie, beleving en ondernemerschap aan het werk zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Templatefabriek met de heren Jongerden aan het stuur. Innovatieve en renderende oplossingen op het gebied van een professionele website, een scherpe prijs, CMS zelf kunnen aanpassen en inrichten. Belangrijk, er is altijd feedback bij een eventueel probleem. Dus ...
De Templatefabriek een juiste mix tussen ondernemerschap en sensitiviteit die nodig is om te kunnen balanceren tussen mens en strategie.
En dat is nou precies wat hier gebeurt.

Esther Moolenaar
Esther Moolenaar Millers Translations & Language Services - Owner
10 / 10
Geschreven 22 februari 2015

Na al eerder een prima ervaring met TemplateFabriek te hebben gehad voor de website van echtgenoot, koos ik voor mijn eigen website natuurlijk ook voor Roy Jongerden en zijn team. TemplateFabriek heeft een goede keuze uit verschillende opties en stijlen, dus het was niet moeilijk om hier eentje uit te kiezen. Het omgaan met de eigen CMS omgeving is heel makkelijk op te pikken. De samenwerking met TemplateFabriek verloopt altijd heel prettig, soepel en snel en ze zijn altijd bereid om advies te geven over opbouw van tekst e.d. Als leek heb je soms het idee dat je misschien 10 vragen teveel stelt, maar je wordt altijd weer met evenveel geduld en vriendelijkheid te woord gestaan. Perfect! Esther Moolenaar, Millers Translations & Language Services

Marcel Verhulst
Marcel Verhulst Maatwerk Bouwadvies - Owner
10 / 10
Geschreven 19 februari 2015

Super tevreden met mijn nieuwe website !! De werkwijze met de templates is overzichtelijk en je hebt gelijk een beeld van de structuur waardoor je snel de juiste info kan aanleveren. Voor een scherpe prijs een prima website met een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem zodat iedereen simpel wijzigingen kan doorvoeren qua teksten en foto's.

Henk Ruitenbeek
Henk Ruitenbeek Hoveniersbedrijf De Vuursche - Eigenaar
10 / 10
Geschreven 29 januari 2015

Toen bij ons de plannen groeiden voor het maken van een nieuwe website kwamen we in contact met Roy Jongerden van Templatefabriek. Wij wilden een responsive website met een verzorgde uitstraling. Daarnaast spraken wij de wens uit dat de site goed gebouwd moest zijn voor de zoekmachines en gebruiksvriendelijk. Roy communiceerde helder en had goed door hoe invulling gegeven kon worden aan onze wensen. De tijdslijnen waren kort waardoor wij snel voorzien waren van een compleet nieuwe website. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Jaco den Hollander
Jaco den Hollander deleadergroep.nl
9 / 10
Geschreven 14 januari 2015

Wij hebben een mooie template gekregen voor onze website. Erg overzichtelijk en aantrekkelijk. Maar vooral het CMS erachter is een klein feestje: Zeer gebruiksvriendelijk en met veel mogelijkheden. Als er bepaalde functies niet beschikbaar zijn is het 1 telefoontje en zaken worden geregeld. Erg plezierig. Voorlopig kunnen wij zorgeloos ondernemen op het web.

D. Perin
D. Perin Missing Piece
8 / 10
Geschreven 09 januari 2015

Via Templatefabriek heb ik Roy Jongerden als enthousiast, zeer behulpzaam en ervaren leren kennen.