9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676
Pracowniastron.nl

Een gebruiksvriendelijk CMS

De afkorting CMS staat voor Content Management Systeem. Dit is een systeem waarin gemakkelijk een website beheerd kan worden. Bij de TemplateFabriek hebben wij zelf een Content Management Systeem ontwikkeld. Een CMS website laten maken bij de TemplateFabriek heeft voor jouw dan ook voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, laadsnelheid en kwaliteit.

Om ons CMS te kunnen gebruiken hoef je geen software te installeren op je computer. Het gaat volledig via het internet, je kunt het systeem dus vanaf iedere computer met een internetaansluiting benaderen, thuis of op kantoor. Optimaal gemak dus.

Bekijk onze video

Maak kennis met de TemplateFabriek

Je kunt door ons een website laten maken met een professionele uitstraling, waarmee je bedrijf tegen een betaalbare prijs snel online kan gaan. Bij de TemplateFabriek heb je namelijk al een CMS website vanaf € 34,95 per maand! Bekijk hieronder hoe ons CMS er uitziet.

Eenvoudige WYSIWYG-Editor

Dankzij de WYSIWYG-Editor ( What You See Is What You Get-Editor ) zie je direct hoe de pagina er op de website uit komt te zien. Je kan dan ook eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen en links aan jouw website toevoegen. Uiteraard krijg je bij oplevering van de website een uitgebreide CMS training en een handleiding van ons.

Een CMS website in jouw eigen huisstijl

De eerste indruk die een gebruiker van jouw website heeft is enorm belangrijk voor jouw bedrijf. Je wilt een CMS website maar dan wel opgemaakt volgens jouw huisstijl. Een ontwerp dat past bij jouw bedrijf. TemplateFabriek maakt gebruik van vooraf ontworpen website templates. De vormgeving van de website is dus in de basis al vastgelegd, uiteraard wordt de 'look & feel' van de website aangepast aan jouw huisstijl ( logo, lettertype, huisstijlkleuren en beeldmateriaal ). Zo bouwen wij voor jouw een CMS website in je eigen huisstijl.

Een website met CMS bij de TemplateFabriek, hoe werkt dat?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de TemplateFabriek voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met ons, telefonisch of via e-mail, voor een afspraak. Of je nu een klein, middel of groot bedrijf bent, bij de TemplateFabriek ben je altijd welkom. We bespreken graag de mogelijkheden.

Hoe werkt het? Direct contact opnemen

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online