57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Wat is een CMS website?

De afkorting CMS staat voor Content Management Systeem. Dit is een systeem waarin gemakkelijk een website beheerd kan worden. Bij de TemplateFabriek hebben wij zelf een Content Management Systeem ontwikkeld. Een CMS website laten maken bij de TemplateFabriek heeft voor u dan ook voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, laadsnelheid en kwaliteit.

Om ons CMS te kunnen gebruiken hoeft u geen software te installeren op uw computer. Het gaat volledig via het internet, u kunt het systeem dus vanaf iedere computer met een internetaansluiting benaderen, thuis of op kantoor. Optimaal gemak dus.

Maak kennis met de TemplateFabriek

Je kunt door ons een website laten maken met een professionele uitstraling, waarmee je bedrijf tegen een betaalbare prijs snel online kan gaan. Bij de TemplateFabriek heb je namelijk al een CMS website vanaf € 34,95 per maand! Bekijk hieronder hoe ons CMS er uitziet.

CMS Website

In de bovenste afbeelding ziet u het inlogscherm waar u met uw eigen e-mailadres en wachtwoord kunt inloggen in het CMS. Op de afbeelding daaronder ziet u een vervolgscherm in uw eigen CMS. Hierin kunt u gemakkelijk foto's uploaden.

Eenvoudige WYSIWYG-Editor

Dankzij de WYSIWYG-Editor ( What You See Is What You Get-Editor ) ziet u direct hoe de pagina er op de website uit komt te zien. U kunt dan ook eenvoudig zelf teksten, afbeeldingen en links aan uw pagina toevoegen. Uiteraard krijgt u bij oplevering van uw CMS website een uitgebreide CMS training en een handleiding van ons.

Een CMS website in uw eigen huisstijl

De eerste indruk die een gebruiker van uw website heeft is enorm belangrijk voor uw bedrijf. U wilt een CMS website maar dan wel opgemaakt volgens uw huisstijl. Een ontwerp dat past bij uw bedrijf. TemplateFabriek maakt gebruik van vooraf ontworpen website templates. De vormgeving van de website is dus in de basis al vastgelegd, uiteraard wordt de 'look & feel' van de website aangepast aan uw huisstijl ( logo, lettertype, huisstijlkleuren en beeldmateriaal ). Zo bouwen wij voor u een CMS website in uw eigen huisstijl.

Enkele voorbeelden:

Onze websites zijn 100% responsive, wat betekent dit?

Responsive is het vermogen om te veranderen of snel aan te passen. In webdesign terminologie betekent dit: het vermogen van een website zich aan te passen aan de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn. Een responsive website is een website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Een website die u bij ons laat maken is 100% responsive.

Een website met CMS bij de TemplateFabriek, hoe werkt dat?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de TemplateFabriek voor u kan betekenen? Neem contact op met ons, telefonisch of via e-mail, voor een afspraak. Of u nu een klein, middel of groot bedrijf bent, bij de TemplateFabriek bent u altijd welkom. We bespreken graag de mogelijkheden.

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online