9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676
Pracowniastron.nl

Goedkope websites voor ondernemers?

Vanaf € 34,95 per maand heb jij bij de TemplateFabriek al een website!

Ben je op zoek naar een bedrijf die goedkope websites maakt? In dat geval kan de TemplateFabriek voor jou de perfecte oplossing zijn. Veel starters en MKB'ers zijn op zoek naar professionele maar ook goedkope websites. Op de TemplateFabriek bieden wij ondernemers de mogelijkheid om een professionele en zoekmachine vriendelijke website te laten ontwikkelen voor slechts € 34,95. TemplateFabriek biedt goedkope standaard website oplossingen die werken!

Bekijk onze video

Professioneel design

TemplateFabriek maakt gebruik van vooraf ontworpen modelvormen die we website templates noemen. De vormgeving van de website is dus in de basis al vastgelegd, uiteraard wordt de 'look & feel' van de website aangepast aan jouw huisstijl (logo, huisstijlkleuren en door jou gekozen afbeeldingen). Zo krijg je een goedkope website inclusief CMS voor slechts € 34,95.

Onze goedkope websites zijn 100% responsive, wat betekent dit?

Responsive is het vermogen om te veranderen of snel aan te passen. In webdesign terminologie betekent dit het vermogen van een website zich aan te passen aan de schermresolutie die een bezoeker van jouw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt. Wanneer je door ons een goedkope website laat bouwen, krijg je een website die 100% responsive is.

Laat een goedkope website maken door de TemplateFabriek

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de TemplateFabriek voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op (telefonisch of via e-mail) voor een afspraak. Of je nu een klein, middel of groot bedrijf bent, bij de TemplateFabriek ben je altijd welkom. We bespreken graag de mogelijkheden!

Hoe werkt het? Direct contact opnemen

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online