9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676
Pracowniastron.nl

Adverteren op Google?

TemplateFabriek maakt ook Google Adwords campagnes

Adverteren met Google Adwords

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in Google is één van de meest succesvolle vormen van online adverteren. Google Adwords is de advertentie tool van Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Je kunt via deze tool tegen betaling een advertentie plaatsen die getoond wordt boven de natuurlijke zoekresultaten. Daarnaast is het mogelijk om ook in het Google Display Network te adverteren. Dit netwerk bestaat uit een grote verzameling van partner websites van Google waarop jouw advertentie ook zichtbaar kan zijn. 

Targeting op specifieke zoekwoorden

Bij Google Adwords kun je adverteren op jouw specifieke zoekwoorden (bij Google bekend als keywords). Wanneer een gebruiker jouw zoekwoord of zoekwoordcombinatie intypt in Google wordt jouw advertentie getoond. Adverteren in Google biedt jou als adverteerder veel mogelijkheden om je expliciet te richten op je doelgroep. Zo is het mogelijk om geografisch te targetten, maar ook kun je instellen dat je advertentie alleen op specifieke dagen of tijdstippen getoond moet worden. Het voordeel daarvan is dat je veel gerichter publiek naar je website trekt.

Voordelen van adverteren in Google

  • In tegenstelling tot offline adverteren, betaal je pas voor je advertentie wanneer er ook daadwerkelijk op geklikt is (Cost Per Click).
  • Wanneer je Adwords campagne eenmaal online is, is deze goed te meten waardoor je meer inzicht krijgt op het aantal klikkende bezoekers en het aantal conversies door middel van je betaalde zoekwoorden.
  • Je budget is eenvoudig aan te passen waardoor je nooit onverwachte uitgaven hoeft te doen.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om van tevoren het doel van de campagne helder te hebben. Wil je meer bezoekers naar je website? Moeten mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief of wil je je sales verhogen? Zodra je doel voor ons duidelijk is gaan we aan de slag met een campagnevoorstel waarin we uiteraard rekening houden met jouw wensen en budget. Na het inrichten en implementeren van de campagne monitoren wij deze en sturen tijdig bij zodat je gewenste doel wordt gehaald. Wij houden je op de hoogte in een periodieke rapportage.

Trail Light Basic
Advertentiebudget Indicatie per maand € 100,- / € 200,- per maand € 300,- / € 400,- per maand € 400,- / € 800,- per maand
Onderhoud & optimalisatie Voor optimaal rendement + + + + + +
Rapportage Monitoren van de doelen Per kwartaal per e-mail Maandelijks per e-mail Maandelijks per e-mail & telefonisch
Prijzen
€ 72,50 per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 175,-
€ 150,- per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 350,-
€ 250,- per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 500,-

Voordelen van adverteren met Google Ads

  • Je betaalt pas voor je advertentie wanneer er ook daadwerkelijk op geklikt is (Cost Per Click).
  • Wij kunnen heel goed meten welke zoekwoorden conversies opleveren en daarop bijsturen.
  • Je advertentiebudget is eenvoudig aan te passen waardoor je nooit onverwachte uitgaven hoeft te doen.

Terug naar Online Marketing

 

Al 228 bedrijven zijn overgestapt naar TemplateFabriek
Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van:
76 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10