57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Hosting & domeinregistratie

Een professionele website hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. TemplateFabriek levert je daarom een compleet pakket, inclusief (e-mail) hosting en domeinregistratie.

Betrouwbare hosting

Jouw nieuwe website moet op een server staan die het aantal bezoekers aankan. TemplateFabriek beschikt over eigen servers waarop alle ontwikkelde websites staan. Wanneer je een website door ons laat maken, wordt deze ook bij ons gehost. Op deze manier kunnen wij altijd bij de programmatuur om jouw website en het Content Management Systeem te onderhouden. Hieraan zijn jaarlijkse kosten verbonden die afhangen van je wensen voor ruimte, snelheid en servicegaranties.

Domeinregistratie

Een website moet altijd een naam hebben. Het beste is om je eigen bedrijfsnaam te kiezen of een campagnenaam als het om een tijdelijke site gaat. Deze naam zal geregistreerd moeten worden en is in combinatie met een hosting pakket ook te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Prijzen

  • Het maandelijks pakket van € 34,95 is inclusief de jaarlijkse hostingkosten t.w.v. € 140,- (basis hostingpakket incl. e-mail en 1 domeinnaam);
  • Bij het eenmalig pakket van € 1099,- betaald u elk jaar € 140,- voor het basis hostingpakket incl. e-mail en 1 domeinnaam.

Terug naar over ons