57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Webteksten schrijven

Als ondernemer wilt je het verhaal achter je bedrijf goed onder de aandacht brengen, ook op de website. Tegelijkertijd nemen je bezoekers vaak maar heel even de tijd om teksten goed te lezen. Door goede webteksten te schrijven, krijg je de aandacht die je wilt zonder dat bezoekers afhaken.

Een goede webtekst is gericht op conversie

Een goede webtekst houdt niet alleen de aandacht van de bezoeker vast, het brengt de bezoeker ook waar jij wilt. Dit kan bijvoorbeeld een offerte aanvraag of het inschrijven voor de nieuwsbrief zijn. Daarom is een goede webtekst gericht op conversie: het omzetten van aandacht naar actie. Zo haal jij je klanten binnen!

Vindbaarheid in Google

Tegelijkertijd kun je met goede teksten ook je vindbaarheid in zoekmachines verbeteren. Door slim gebruik te maken van kopjes, vetgedrukte tekst en linkjes zorg je ervoor dat Google je website beter kunt scannen en ervoor zorgen dat jij op de juiste zoektermen wordt gevonden. Hoe je dit precies allemaal doet, kun je lezen in onze SEO Handleiding.

Bekijk tips voor het schrijven van goede webteksten

Webteksten schrijven uitbesteden?

Dankzij ons eigen ontwikkelde CMS (Content Management Systeem) kun je eenvoudig alle tekst op de website zelf invoeren en beheren. Maar heb je hier geen tijd voor óf bent je niet handig met het schrijven van teksten, dan kan de TemplateFabriek je hiermee helpen. Bekijk onze extra opties voor de mogelijkheden.

Terug naar Over ons