57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Video "Website laten maken"

Meer informatie of direct contact?


Welkom bij de TemplateFabriek

Dé plek voor je nieuwe website gemaakt op basis van jouw wensen en huisstijl. Je website kan al binnen enkele dagen online staan!

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan bij ons op kantoor of via de telefoon. Hierin bespreken wij jouw wensen en maken we een plan van aanpak. Samen maken we een keuze voor de meest geschikte website indeling. Ga jij voor “strak & zakelijk” of juist voor een visuele website? Wij hebben voor ieder wat wils.

Vervolgens gaan we de website maken en inrichten waarin we jouw logo, aangeleverde foto’s en teksten zullen verwerken. Als de website klaar is, krijg je een training waarin wordt uitgelegd hoe jij zelf de inhoud kan aanpassen en beheren. De statistieken worden ingesteld en de website wordt aangemeld bij Google, hierdoor ben jij altijd op de hoogte van het aantal bezoekers.

Als de website volledig naar wens is, zetten wij het online! Jouw nieuwe website is volledig mobielvriendelijk en past zich aan aan het apparaat waarmee de site wordt bezocht zoals een tablet, desktop of smartphone.

Altijd goed vindbaar in zoekmachines

Een website van de TemplateFabriek is altijd goed vindbaar in zoekmachines als Google en zorgt voor veel bezoekers. De prijzen zijn gebaseerd op een abonnementsvorm, voor een vast bedrag per maand heb je dus al een eigen website.

Wil jij voor je bedrijf ook een nieuwe website laten maken? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan! Onze experts staan voor je klaar!

Meer informatie of direct contact?