57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Daarom kies je voor TemplateFabriek

Een website van de TemplateFabriek is altijd op basis van jouw eigen huisstijl en wensen. Het team, bestaande uit programmeurs, vormgever, communicatieprofessionals en online marketeers, denkt graag met je mee en helpt je met het maken van de juiste keuzes. Als je een website bij ons laat bouwen, kan hij vaak al binnen enkele dagen online staan.
 

Wij maken jouw website

Wij snappen heel goed dat je liever geen omkijken hebt naar het bouwen van je website. Zonder zorgen maken wij voor jou een nieuwe website. Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van teksten en foto’s. Heb je deze teksten en foto’s nog niet? Ook dan staat de TemplateFabriek voor je klaar en kunnen wij je helpen met het vullen van je webpagina’s.

 

Geschikt voor elk schermformaat

Jouw nieuwe website zal op elk soort apparaat goed te gebruiken zijn. Onze websites zijn namelijk altijd mobile responsive wat inhoudt dat de websites zich aanpassen aan het schermformaat waarop ze worden getoond. Of dit nou een desktop, tablet of smartphone is, jouw website blijft gebruiksvriendelijk.

 

Hulp van onze online webexperts

Onze online webexperts gaan samen in gesprek met jou. Op deze manier leren we je beter kennen en bepalen we wat het allerbeste voor jou is. Onze websites zijn altijd conversiegericht zodat jij het meeste uit je website kunt halen!

 

Binnen enkele dagen online

Bij TemplateFabriek werken we met zelfontwikkelde templates. Ga je voor strak en zakelijk of juist iets creatiefs? Wij hebben een geschikte template voor je in huis. De templates geven we invulling met de door jou aangeleverde teksten en foto’s. Hierdoor kan jouw nieuwe website al binnen enkele dagen online staan.

 

Goed vindbaar in Google

Als je website af is, melden we je site aan bij Google. Zo zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in zoekmachines. Wil je nog hoger in Google terecht komen? Bekijk dan eens onze SEO handleiding.

 

Maandelijks opzegbaar

Met een abonnement van de TemplateFabriek zit je nergens aan vast. We gaan er niet van uit, maar mocht je het abonnement toch willen opzeggen dan kan dit op ieder moment. 

 

Bekijk hoe het werkt