57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Website laten bouwen in Alkmaar?

TemplateFabriek bouwt websites maar 10 minuten van u vandaan

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het bouwen van websites bij jou in de buurt? Wij zijn op slecht 10 minuten reisafstand gevestigd van Alkmaar. TemplateFabriek verzorgt voor jou een complete en responsive website al vanaf € 34,95 per maand.

Je bent net een bedrijf begonnen en wilt deze promoten, niet alleen door het afgeven van een visitekaartje. Wat heb je dan nodig? Dat klopt, een mooie website die de sfeer van jouw bedrijf uitstraalt. Het maakt niet uit wat je met deze website wilt bereiken, van naamsbekendheid tot het binnenhalen van klanten, wij kunnen voor jou altijd iets passends bedenken voor een mooie prijs. 

Bekijk onze video

Waarom een website van TemplateFabriek

TemplateFabriek biedt een oplossing voor beginnende zelfstandige ondernemers of MKB’ers. Vaak lopen de kosten voor een website hoog op, maar TemplateFabriek houdt de kosten laag. Dit dankzij een aantal website templates die vooraf ontworpen zijn. Deze zijn ontworpen door hoogwaardige webdesigners. Het format voor jouw website is dus al ontworpen. Natuurlijk kun jij nog wel je volledige eigen draai aan de website geven, zodat het duidelijk opvalt en uniek is tussen de andere websites en dat deze volledig aansluit bij jouw imago en wensen. 

Wel is het belangrijk dat je de content op de website blijft bijwerken. Wanneer je dit niet doet kunnen de verwachtingen van je website behoorlijk tegenvallen. De vindbaarheid van de website gaat achteruit en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Het is de bedoeling dat juist het omgekeerde gebeurt!

Ook daarmee helpt de TemplateFabriek je een handje. Met ons marketingteam gevestigd in Heerhugowaard kunnen wij ook de marketing op ons nemen, waarbij wij je helpen bij het schrijven van teksten, het bijhouden van een aantal social media platvormen, online marketingcampagnes, grafische vormgeving en nog veel meer diensten. Daar hoef jij zich dan geen zorgen meer over te maken. 

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online