57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Een nieuwe website laten bouwen bij jou in de buurt

TemplateFabriek is gevestigd in Heerhugowaard

Websites dienen voor tal van verschillende doeleinden. Je kunt een website bijvoorbeeld inzetten als uitbreiding van je visitekaartje, als online portfolio of als een manier om nieuwe klanten aan je te binden. Voor ieder doeleinde kent TemplateFabriek de juiste oplossing.

Vooral (startende) ondernemers als zzp’ers of MKB’ers kunnen veel profijt hebben van TemplateFabriek. In tegenstelling tot veel zelfstandige webdesigners biedt TemplateFabriek een kwalitatief hoog resultaat voor een betaalbare prijs. Je hebt namelijk al een nieuwe website vanaf €34,95 per maand.

Bekijk onze video

Waarom kiezen voor een TemplateFabriek website?

Een website beheren en laten ontwerpen is een tijdrovend karwei waar vaak meer inspanning en geld in gaat zinnen dan je misschien in eerste instantie verwacht. Daarom heeft TemplateFabriek een uniek concept ontwikkeld.

Om tijd te besparen en jou een eerlijke scherpe prijs te kunnen bieden, werken wij met vooraf ontworpen templates. De technische basis voor je website is dus al gelegd. Echter, betekent dit niet dat je website niet uniek is. Over de technische basis heen wordt jouw huisstijl – logo’s, lettertypes, kleuren en beeldmateriaal – gegoten. Op die manier strookt je gebruiksvriendelijke website met het imago dat jij naar de buitenwereld wilt communiceren.

Uw investering ruim terugverdienen

Nadat de website is opgeleverd, is het zeer belangrijk dat je met regelmaat uw website up-to-date houdt. Verwaarlozing van de content op de website heeft namelijk een negatief effect op het beoogde doel van je website. Deze kan hierdoor stagneren of zelfs afnemen. Om die reden komt elke website met een zeer gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Via dit systeem kunt jij zelf eenvoudig content herschrijven, toevoegen en updaten.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij als zzp’er of MKB’er zijnde geen tijd of personeel hiervoor hebt. Wellicht focus jij je liever op het ondernemen in plaats van het onderhouden van een website. Daarom kun je bij ons terecht voor al je online marketing en het onderhouden van uw website. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op het gebied van content schrijven, grafische vormgeving, online en offline marketingcampagnes en nog veel meer. 

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online