57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Website laten bouwen in Heerhugowaard?

TemplateFabriek bouwt websites vanuit haar vestiging in Heerhugowaard

Wil jij graag naamsbekendheid genereren door middel van een responsive website? Je kunt hiermee makkelijk je product- en contactinformatie delen, je diensten of producten online aanbieden of je portfolio aan potentiële klanten tonen.

Of jouw website nu het verlengstuk van je visitekaartje of brochure moet zijn, of dat de website voor je bedrijf nieuwe klanten moet binnenhalen. Het maakt niet uit welke beweegredenje hebt, wij kunnen altijd een passende en kostenefficiënte website aanbieden. Al vanaf € 34,95 per maand heb je een keurig complete website welke ook goed op mobiele apparaten en tablets wordt getoond.

Bekijk onze video

Waarom een TemplateFabriek website?

De TemplateFabriek is de ideale oplossing voor de - al dan niet startende - zzp'er of MKB'er die op zoek is naar een eenvoudig te onderhouden en kwalitatief hoge website. Bij het gros van de zelfstandige webdesigners kunnen de kosten voor een nieuwe website vaak ontzettend hoog oplopen. Om ervoor te zorgen dat wij een scherpe prijs kunnen bieden, maken wij bij TemplateFabriek gebruik van vooraf ontworpen website templates. Het fundament van je website is dus al ontworpen. De website ontwerpen zijn gemaakt door designers die ook werken voor zeer grote corporate organisaties.

Hetgeen dat resteert, is er voor zorgen dat je nieuwe website ook strookt bij jouw imago en wensen. De website wordt conform jouw huisstijl - logo, lettertype, huisstijlkleuren en beeldmateriaal - opgeleverd. Op deze wijze heb jij een volledige functionerende website met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) waarmee je zelf eenvoudig tekst kunt toevoegen of aanpassen. 

Geld verdienen met uw website

Met je nieuwe website heb je al een grote stap in de juiste richting gezet. Echter, om het maximale uit de website te halen, zul je actief de content van je website moeten blijven bijwerken. Wanneer je niet pro-actief bezig bent met je website kunnen de beoogde resultaten wellicht tegenvallen. Het is uiteraard de bedoeling dat je investering zich ruim terugverdient.

Om ervoor te zorgen dat je echt het maximale uit je website haalt, bieden wij na realisatie van de website de mogelijkheid om de online marketing voor jou uit handen te nemen. Het deskundige team van de TemplateFabriek in Heerhugowaard zal de rol van jouw eigen marketingafdeling innemen. Wij kunnen je bijstaan op het gebied van het schrijven van teksten, het beheren van social media, de uitvoering van online marketingcampagnes, grafische vormgeving en nog veel meer.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder!

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online