57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Een compleet verzorgde website laten bouwen in Langedijk?

Maak kennis met de TemplateFabriek

Normaal gesproken is het laten bouwen van een website een zowel tijd als geld intensieve ontwikkeling. Soms strookt ook het resultaat niet met je verwachtingen. Door de efficiëntie van TemplateFabriek kunnen wij je een interessante propositie doen voor een nieuwe website. Een eenvoudig te beheren website, opgeleverd in korte tijd en dat voor een investeringswaardige prijs. Voor €34,95 per maand heb je al een eigen website!

De vestiging van TemplateFabriek is te vinden in Heerhugowaard. Je bent van harte welkom om langs te komen voor eventuele vragen. Tevens kun je  op deze wijze eenvoudig in direct contact blijven met de websitebouwers. Wat maakt de TemplateFabriek uniek? Wij maken gebruik van templates die van tevoren zijn ontworpen zijn, zodat er alleen nog een eigen twist aan het geheel gegeven hoeft te worden. Dit doen wij door jouw huisstijl (logo, lettertype, huisstijlkleuren en beeldmateriaal) te combineren met de template zodat het een geheel wordt dat jouw sfeer en doelen uitstraalt. 

Bekijk onze video

Enkele voorbeelden:

Meerdere services bij TemplateFabriek

Niet alleen bouwen wij een volledig werkende website (zowel voor desktop, smartphone en tablet), maar bieden wij ook nog de volledige marketingservice. Het bijhouden van je website is namelijk erg belangrijk, anders kan het resultaat vies tegenvallen. Ons marketingteam, gevestigd in Heerhugowaard, helpt je bij het schrijven van teksen en neemt je online marketing volledig uit handen. Alles wordt voor u geregeld om de website nog effectiever en doelgerichter te maken. 

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online