57 klanten beoordeelden ons:
9.7 / 10
ma t/m vrij 9:00 - 17:45035 - 52 51 676

Website laten bouwen in Purmerend?

TemplateFabriek bouwt websites bij jou in de regio

Of je nu een website wilt met een creatieve uitstraling, een strakke en zakelijke uitstraling of een website waar je jouw (potentiële) klant meeneemt in de beleving van je bedrijf. Bij TemplateFabriek vinden wij te allen tijde een passende oplossing voor jouw doelen. 

Normaliter is het laten bouwen en ontwerpen van een nieuwe website een aanzienlijke investering qua geld en tijd. Maar dit is zeker niet het geval bij de TemplateFabriek. De TemplateFabriek doet je graag een interessante propositie. Al vanaf €34,95 heb je een volledig werkende website die op alle soort apparaten (desktop, smartphones en tablets) kan worden getoond.

Bekijk onze video

Waarom kiezen voor TemplateFabriek?

De websites van TemplateFabriek vormen een passende oplossing voor vrijwel elk vraagstuk. Een eenvoudig te onderhouden website van hoge kwaliteit is ideaal voor de (beginnend) zzp’er en MKB’er. Zelfstandige webdesigners kunnen vaak prijzig uitvallen of de samenwerking met enkel één persoon heeft een nadelig effect. Bij de TemplateFabriek staat er een heel team voor jou klaar.

De TemplateFabriek kan jou een scherpe prijs bieden doordat wij gebruik maken van vooraf ontworpen website templates. In feite staat de basis voor elke website al klaar. De templates zijn ontworpen door designers die ook ontwerpen voor gerenommeerde grote bedrijven. Uiteraard krijg jij geen ‘standaard’ website opgeleverd. De website krijgt jouw huisstijl die aansluit bij het imago dat jij naar buiten wilt uitdragen. Na oplevering kun jij zelf de websiteteksten onderhouden door middel van het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS).

Het maximale uit je website halen?

Om een succesvolle website te realiseren, zul je na oplevering zelf actief de website up-to-date moeten houden. Websites worden namelijk geïndexeerd op kwaliteit en nut voor de gebruiker. Wanneer je dit niet met regelmaat doet, zullen de resultaten op een gegeven moment stagneren of zelfs afnemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u als zzp’er of MKB’er je handen al vol hebt met daadwerkelijk ondernemen. Daarom bieden wij je na oplevering van de website de mogelijkheid tot volledige ontzorging op het gebied van marketing (offline en online) en website onderhoud. Op deze manier kun jij je volledig focussen op wat jij écht belangrijk vindt, namelijk uw bedrijf naar een nog hoger niveau tillen, terwijl wij doen waar wij goed in zijn!

Het marketingteam van de TemplateFabriek Heerhugowaard wordt je eigen marketingafdeling. Wij kunnen een adviserende en uitvoerende rol aannemen op het gebied van marketing. Zo staan wij jou bij in het schrijven van website vriendelijke teksten, het beheren van social media, het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes, grafische vormgeving en nog veel meer. Zit je met een marketing vraagstuk? Wij werpen er graag een frisse blik op!

Wij maken jouw website in 3 stappen

1
Je maakt een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken
2
Wij gaan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website
3
Als alles naar wens is, zetten wij jouw nieuwe website online